fikastunden.blogg.se

Delar med mig av mina fikastunder, middagar och livet på landet med mer av äkta råvaror och mindre halvfabrikat, allt för den goda smakens skull.

Förrätt inbakad brie.

Publicerad 2012-10-17 16:32:28 i

Man tager vad man haver. Inser man att den där steken i ugnen tog längre tid än man trott och hungern är för påtaglig sitter det fint med en förrätt! Inga givna förrättsklassiker som löjrom eller räkor hemma så då tar man vad frysen har att erbjuda!
Kavla ut lite smördeg,
Lägg i en bit brieost,
Hacka lite rödlök och strö över,
Lägg över smördegen och kleta ihop till ett paket. Skjuts in i ugnen, 200gr tills paketen är vackert gyllenbruna. Ta fram och strö lite frusna lingon över och servera. Mums!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kakmamman

Therese var namnet, mamma till Oskar, sambo med Jimmy. Lokförare till yrket och norrbottning i själen. Favoritmaten är palt, favoritdesserten är mormors kalvdans och favoritfikat är en mastig chokladtårta som självklart är hembakad. Hel- och halvfabrikat är mestadels pest, hemlagat är absolut godast. Vill man så kan man. Kan man inte får man lära sig.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela